LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

diumenge, 1 de març del 2009

EL CLUB DE LECTURA S'ADHEREIX A L'HOMENATGE A CARLES RAHOLA

El Club de lectura "Sant Narcís" s'ha adherit a l'homenatge ciutadà que es retrà a Carles Rahola el  proper 15 de març, a les 5 del matí, prop del lloc del seu afusellament, al cementiri vell de Girona.

Tot un seguit d'entitats i associacions s'hi han adherit, entre elles el Club de lectura i l'Associació de Veïns de Sant Narcís.

Fins fa pocs dies, aquestes eren les adhesions:

1. Amics de Josep Sunyol 2. Amics de l’Unesco de Girona 3. Amics de la Sardana Terra Nostra 4. Associació d’Amics del Museu d’Art 5. Associació d’Hostaleria de Girona 6. Associació de Veïns de Sant Narcís 7. Associació d'Educació Popular Carlos Fonseca Amador (AEPCFA) de Girona 8. Associació d'Ensenyants de Matemàtiques de les comarques Gironines 9. Candidatura d'Unitat Popular de Girona 10. Club de lectura de Sant Narcís 11. Comissió de la Dignitat 12. Convergència Democràtica de Catalunya 13. Coordinadora d’ONG Solidàries 14. Diari El Punt 15. Educadors sense fronteres 16. Esquerra Republicana de Catalunya 17. Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) 18. Fundació Josep Pla 19. Fundació Valvi 20. GERDS, Grup Editor de la Revista de Sarrià de Ter 21. GironaNoticies.com 22. IES Carles Rahola 23. Iniciativa per Catalunya / Verds 24. Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya 25. Llibreria 22 26. Òmnium Gironès 27. Partit dels Socialistes de Catalunya 28. Plataforma Gironina de Ciutadans pel Canvi 29. Ràdio Girona 30. Sies TV 31. Televisió de Girona 32. Unió de Joves (Joventuts d’Unió Democràtica) 33. Unió Democràtica de Catalunya 34. Unió General de Treballadors

Organitzen:

CCG Edicions eldimoni.com (http://www.eldimoni.com) Fotògrafs per la Pau Associació de Represalitats pel Franquisme Col·legi de Periodistes de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari i pots escriure el que et sembli d'interès per publicar. Tu escriu, tindràs resposta.