LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dissabte, 8 de setembre del 2007

Hola! tornem-hi?

Desitjo que les vacances us hagin anat molt bé a tots! Ja ens en farem cinc cèntims. Espero que la lectura hagi estat una bona companyia i que això ajudi a que tots tornem amb les piles ben carregades. Per aquest curs tenim molts projectes i tots esteu convidats a tirar-los endavant. En podrem parlar el proper dia 25, quan ens trobem per parlar del llibre que estem llegint. Aquest és el llibre del mes. Suposo que el teniu tots i que esteu passant-ho bé amb la lectura.
"Quan el novembre de 2001, amb la caiguda del règim talibà, Åsne Seierstad entra per primera vegada a Kabul amb l’Aliança del Nord, una de les primeres persones amb qui es troba és un senyor elegant i de cabells blancs, el llibreter Sultan Khan, un patriota afganès i cap de família. Després de passar setmanes enmig de la pols dels trets de guerra i dels murs de pedra, poder fullejar un llibre li suposa un gran alleujament. Els prestatges del Sultan són plens a vessar de volums en diverses llengües, reculls de poesia, llegendes afganeses, novel·les, i és un venedor hàbil i bon conversador: “Primer, els comunistes van cremar els meus llibres, després els mujahidins em van arrasar la botiga, finalment els talibans me’ls van tornar a cremar”. (web Casa del libro.com) Fotografia extreta de la pàgina web: eLiteratura.