LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dimecres, 26 de setembre del 2007

Notícia de Curbet Edicions - Felicitats!

Ens acaba d'arribar de Curbet Comunicació Gràfica (CCG) el següent comunicat:
Benvolguts amics i amigues: us faig saber que coincidint amb l’homenatge popular a Antònia Adroher (que tindrà lloc dijous 27 a les 19,30h al carrer Antònia Adroher, cantonada S. Rusiñol), hem decidit que el llibre LA LLAVOR DELS SOMNIS es pugui descarregar gratuïtament des de la nostra web: www.curbetcg.com, en format PDF.
(Clicar directament la web des de l'esquerra del blog (vincles").
Des del Club de lectura celebrem la iniciativa i felicitem a en Quim Curbet i a Curbet Comunicació Gràfica, pel magnífic regal.

Llibre del mes d'octubre - SENYORIA -

L'any 1799, Barcelona, després de la Revolució Francesa, viu sota el regnat d'una monarquia fidel encara als principi de l'antic règim. Dins d'aquest context, la trama de Senyoria és moltes coses: en primer lloc, una variant d'intriga policíaca , basada en un doble crim; en segon lloc, una recreació històrica de la corrupció política i social de la Barcelona de Carles IV; finalment, el procés psicològic que porta el protagonista, Rafael Massó, regent civil de l'audiència de Barcelona, de la prepotència inicial a la humiliació final. Tot, per evitar la seva caiguda, la seva decadència. L'altra protagonista, Andreu Perramon, acusat injustament d'assassinat , haurà de lluitar per provar la seva innocència . La seva peripècia reflecteix clarament un espai romàntic incipient. La convivència entre els sentiments i els valors de dues èpoques contrasta clarament en una societat desorientada. En paraules del mateix Jaume Cabré, "Senyoria és una reflexió sobre la relació entre l'home i el poder, sobre la justícia i la idea del pecat lligada a la del càstig". Aquesta idea central es fonamenta en uns paràmetres morals canviants. Els personatges són: Rafael Massó, home influent poderós i cruel. Andreu Perramon, la víctima innocent i Jerónimo Cascal de los Rosales, un conspirador. Fotografia i text extrets de la web: www.escriptors.cat

Homenatge popular a l'Antònia Adroher

Cartell de l'homenatge popular a l'Antònia Adroher. Dijous 27, a 2/4 de 8 del vespre a la cantonada del carrer Rusiñol amb Avda. Sant Narcís. "Oferim flors en record d'una lluitadora"