LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dimecres, 19 de maig del 2010

ELS LLIBRES QUE LLEGIM ELS CLUBS DE LECTURA - MAIG 2010


 Club de lectura narrativa, grup A El caminode Miguel Delibes.


Éste texto de Delibes, narra los sentimientos de un chaval antes de volver a la ciudad. El chaval siente que las cosas y el valle, sus propios amigos tiran de él, clavándole los recuerdos; el deseo de permanencia es evidente. No quiere volver y todo es un herbívero de vivencias en su cabeza, que le impiden conciliar el sueño,  obligándole  a reconstruir las instantáneas de todo lo que ha vivido y sentido, mientras ha estado allí.
                      

    Club de lectura narrativa, grup B Petons de diumengede Sílvia Soler.

   

Síilvia Soler ha creat amb Petons de Diumenge una excel·lent novel.la que ella mateixa defineix com un homenatge a les dones que van fer petites revolucions durant el franquisme. Una època marcada per l’estricta moral religiosa que vetava a les parelles a demostrar el seu amor.
Silvia Soler ha aconseguit amb aquesta novel·la el Premi Pudenci Bertrana. Un guardó de prestigi que en anteriors ocasions han aconseguit autors de l’alçada de Quim Monzó, Sergi Pàmies, Baltasar Porcel, Manuel de Pedrolo entre altres escriptors de primera fila.Club de lectura de poesia Magnòlia en màde Anna Hernández-Turné.


El Club han llegit la poesia de l'Anna i, d'aquest poemari i altres n'han parlat amb l'autora el passat dilluns.

XIV
 
cerqui pas a comprener, ni mai a lo desfar, ni a tornar començar res.
me perdèri coma un se pèrd sens se voler trobar.
arribar per s’escafar
se marcar per se tirar
sens coas sens primièr avís.
suprimir

revirat a l'occità per Jaumes privat