LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dijous, 17 d’abril del 2008

Els Milipico - La e-revista de l'IES Santa Eugènia

Nova etapa...

"Després de dos anys de letargia, el curs passat tornava a estar entre nosaltres la revista de l'IESSanta Eugènia Els mil i pico, ara en format virtual. Aquell ha estat un any ple de propostes i noves idees per part de l'equip de redacció, així com un any de prova i d'expectació pel que fa a la possible resposta dels visitants del web." (Text de Els mil i pico)

Ja vàren estar entre nosaltres...

«Mercè Rodoreda: les seves dones, les seves veus», una crònica per a «Els mil i pico»:

"Sota aquest títol va tenir lloc el passat dimecres -16 de gener- al Centre cívic de Sant Narcís una lectura teatralitzada d'algunes de les obres més rellevants de l'escriptora catalana. Cristina Cervià i Meritxell Yanes, totes dues membres de la companyia Mentidera Teatre, van encarnar els personatges principals i els narradors de quatre històries de Mercè Rodoreda: Aloma, Zerafina, En el tren i La mort de Lisa Sperling." (Text de Els mil i pico)

I ara reivindiquen les pedres per la reconstrucció del Pont del Dimoni.

Reivindicació a la que ens unim!!.

(Veure video a la dreta de la pàgina)

Rosa Font, Premi de poesia Rosa Leveroni 2008

Rosa Font, poeta, que ens va oferir fa pocs dies una lectura dels seus poemes, al Centre Cívic Sant Narcís, dins el cicle de "LECTURES" del Club de lectura "Sant Narcís", HA ESTAT GUARDONADA AMB EL PREMI DE POESIA "ROSA LEVERONI" 2008, convocat per l'Ajuntament de Cadaqués, en la seva 21a edició. Li ha estat atorgat pel recull Des de l'arrel.
Tots els amics del Club ens n'alegrem i li fem arribar des d'aquí la nostra felicitació.