LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dilluns, 2 de febrer del 2009

INFORMACIÓ: UN NOU CLUB DE LECTURA A "LA LLIBRETERIA"

Els nostres amics i col·laboradors de La Llibreteria, de Girona, ens han fet saber que han creat un nou Club de lectura, aquest íntegrament en francès. Estarà dirigit per el professor Jean Debergue, francès nadiu.

Els grups estaran formats per un màxim de 8 persones

El club està enfocat a la pràctica de la llengua francesa, insistint en la correcció lingüística dels participants.  El club de lectura estarà guiat pel professor Jean Debergue, francès nadiu,i els grups seran d'un màxim de 8 persones per tal que tothom tingui l'oportunitat de practicar la llengua i que la dinàmica de grup sigui fluida. El club està enfocat a la pràctica de la llengua francesa, insistint en la correcció lingüística dels participants. 
No es tracta, doncs, de fer un estudi estrictament literari de l'obra proposada, sinó de proporcionar les eines necessàries per recuperar i millorar la llengua francesa a través de la pràctica, i de trobar un mitjà d'estar en contacte amb el francès d'avui en dia, tant a nivell cultural com lingüístic. Per tant, es treballaran obres de la literatura francòfona contemporània.  La dinàmica serà la pròpia d'un grup de lectura; és a dir, que ens trobarem un cop al mes per parlar del llibre que haguem escollit. Les sessions es faran íntegrament en llengua francesa i la matriculació es farà per trimestres. Si hi esteu interessats, cal que contacteu al 972 41 34 89, escrivint-nos un correu electrònic (laura@lallibreteria.com) o venint directament a La Llibreteria. Usagrairíem que ho féssiu en el termini de les properes dues setmanes, per poder ser més efectius a l'hora de crear els grups.

ELS NOSTRES CLUBS DE LECTURA - FEBRER 2009

El Club de lectura "Sant Narcís" (Grup A), llegeix aquest mes "EMMA", de Maria Barbal,  i farà la tertúlia sobre la lectura el dimarts 24 de febrer, a les 8 del vespre al Punt de lectura de Sant Narcís.

El Club de lectura "Sant Narcís" (Grup B), llegeix aquest mes "TERRA D'OBLIT", d'Antoni Dalmau,  i farà la tertúlia sobre la lectura el dijous 26 de febrer, a les 8 del vespre al Punt de lectura de Sant Narcís.

ElClub de lectura de poesia, llegeix aquest mes "VINDRÀ LA LLUM", de Joan Josep Camacho Grau, i farà la tertúlia sobre la lectura el dilluns 16 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre al Punt de lectura de Sant Narcís. COMPTARÀ AMB L'ASSISTÈNCIA DE L'AUTOR.