LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dijous, 24 de gener del 2008

Narcís Comadira, va llegir els seus poemes

Dimecres passat -23 de gener- el Punt de lectura Sant Narcís i el Club de lectura "Sant Narcís", van dur a terme l'últim dels actes programats, amb motiu de la seva inauguració i posta en marxa. Narcís Comadira va fer una lectura dels seus poemes, seleccionats a partir d'un dels primers llibres, (Enigma ,1985), fins al darrer (Llast, 2007).
Va fer més èmfasi en aquest darrer llibre donat que són els més recents i d'entre ells va destacar els poemes traduïts al català de Càtul i Horaci. Comadira diu, a les "Paraules prèvies" de Llast, que «...no és cap secret que m'agrada escriure en català textos de poetes d'altres àmbits lingüístics»... A la seva magnífica dicció va estar íntimament lligada una extraordinària sensibilitat que va fer que els poemes mostressin tota la seva plenitud i intensitat. La excel·lent tria dels poemes va acabar amb el dedicat a la Vall de Sant Daniel i, com sol fer en algunes ocasions, va llegir un poema inèdit que formarà part d'un nou llibre.
.
El proper poeta que tindrem a "Lectures", el mes de febrer -data que s'anunciarà oportunament-, serà Salvador Oliva.