LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dijous, 17 de febrer del 2011

DANY COL·LATERAL (El prèstec interbibliotecari)


L'absorció de Caixa Girona deixa en suspens la major part del sistema de préstec interbibliotecari gestionat per la Diputació

Fa uns mesos que anem de corcoll amb el prèstec interbibliotecari, servei que està en suspens fins que la Fundació Caixa de Girona de la Caixa, en període de reestructuració, decideixi si el reprèn.
Els clubs de lectura ens veiem perjudicats pel fet de no tenir aquest servei en funcionament ja que és el mitjà per poder disposar dels llibres que llegim.
Esperem que es restableixi aviat.


Article publicat el 16 de febrer de 2011

Imatge: El Punt

ELS LLIBRES QUE LLEGIM ELS CLUBS DE LECTURA - FEBRER 2011

El grup A del Club de lectura Sant Narcís, llegim aquest mes "Hores prohibides", de Núria Martí.
"A principis del segle XX, una dona jove viu una passió prohibida, un enardiment que no havia sentit mai abans i que la trasbalsa tota. On la conduirà aquest amor? Quan la seva vida fa un gir inesperat, haurà de ser valenta per tirar endavant. Religió, sexe, sentiment i dolor marquen l'existència de la Caterina en una època en que les emocions es callaven i els pecats mataven"
(De la contraportada del llibre).

CINQUENA XERRADA DEL CICLE "EL PLAER DE LLEGIR" - Cristina Cervià

el plaer de llegir


Cinquena xerrada del Cicle "El plaer de llegir", Cicle de xerrades sobre literatura i la lectura i activitats paral·leles. 

Totes les informacions les trobareu al blog: http://elplaerdellegir1.blogspot.com


Dimarts 15 de febrer, a les 8 del vespre, al Centre cívic Sant Narcís, la cinquena xerrada del Cicle "El plaer de llegir" a càrrec de Cristina Cervià: "LLEGIR EL QUE NO HI ESCRIT".