LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dimarts, 19 de febrer del 2008

Dues propostes de CCG Edicions

Avui he rebut dues notícies de Curbet Comunicació Gràfica que reprodueixo pel seu interès. Sempre ha cregut que tothom que té "memòria", que té coses a dir, hauria de dedicar un temps a escriure i així aportar a la història col.lectiva aquesta "memòria" personal de que parlo. Així he animat a algunes persones a fer-ho. És per aquesta raó que celebro la iniciativa de CCG i d'en Quim Curbet al seu davant.

L'altra notícia, la de possibilitar a un preu raonable la publicació del llibre que hom ha desitjat en alguna ocasió poder publicar, em sembla igualment lloable.

El segle XX fou una època crucial de la nostra història en la que Catalunya va viure, en el lapse de 20 anys (1931-1950), l’experiència de la segona República, la guerra civil i els anys de penitència de la postguerra. Els darrers testimonis d’aquella època són la gent nascuda abans de 1928, molts d’ells han anat desapareixent gradualment sense deixar palès el testimoni únic de les seves vivències.CCG Edicions fa una crida a tots els que encara estan disposats a explicar el seu testimoni a fer-ho per escrit. La crida va dirigida fonamentalment als que van viure aquesta època a les comarques gironines, a ells i als seus familiars, per animar-los a escriure un mínim de 3 folis que posteriorment CCG Edicions publicarà –l’any 2009– en forma de recull, coincidint amb el 70 aniversari del final de la guerra civil.Tothom que vulgui expressar la seva vivència haurà d’aportar un text, abans del 31 de juliol de 2008, juntament amb les seves dades personals, una fotografia recent i una de l’època, a l’adreça de correu electrònic memoria@ccgedicions.catUs demanem que feu difusió de la nostra proposta per aconseguir com més testimonis millor i que no es perdi definitivament una memòria històrica que és patrimoni de tothom.

Curbet CG ha creat un nou segell editorial que porta per nom MÍNIMA LLIBRES.Mínima Llibres ofereix la possibilitat, a l’abast de qualsevol, de poder editar el seu llibre sobre demanda, amb impressió digital, sense traves de cap mena, amb una qualitat inigualable i una relació preu/qualitat que permet fer possible, sense grans complicacions, el que abans per a molts només era un somni. Podeu obtenir més informació en la nova web: http://www.minimallibres.com Quim Curbet / CCG EdicionsRonda Pare Claret, 14, 1r 2a 17002 Girona / Tel. 972 200 084 - Fax 972 200 570

http://www.curbetcg.com

http://quimcurbet.blogspot.com