LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

divendres, 2 de maig del 2008

Entrevista a TV Girona: EL CLUB DE LECTURA "SANT NARCÍS"

El Club delectura Sant Narcís a "La ciutat dels llibres"

Dimecres passat, 30 d'abril, Xavier Carmaniu em va entrevistar, a Televisió de Girona, pel seu programa "La ciutat dels llibres".

Després de les primeres preguntes, per centrar el tema, sobre què són els Clubs de lectura, el perquè dels mateixos, el seu funcionament, qui en pot formar part, etc... l'entrevista es va concretar en el nostre Club.

Vaig tenir l'oportunitat d'explicar-ne els orígens, comentar quins llibres hem llegit, què fem, a més de llegir i fer tertúlia sobre el que llegim, la nostra progressió que ha fet que formem dos grups, l'existència d'aquest blog, etc...

Alguna de les activitats les vam poder comentar amb més detall, com el Premi de Narrativa 2008, del que estem en plena 3a convocatòria; el cicle de poesia i poetes de "Lectures" i l'anunci, per després de vacances d'estiu, d'un nou cicle de similars característiques, aquest, però, dedicat a narrativa i narradors; la presentació de llibres, la propera convocatòria d'un concurs-exposició de fotografia, etc...

També vam parlar amb detall del Punt de lectura de Sant Narcís, de la nostra insistència en que es crees, com a embrió d'una possible i futura biblioteca, de l'interès de l'Ajuntament en posar-lo en marxa, i dels serveis que ofereix.

En fi, crec que ha estat una bona iniciativa de TV Girona, una bona oportunitat per parlar dels clubs de lectura en general i per a donar-nos a conèixer nosaltres en particular i explicar tot el que fem i pensem fer.