LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dimarts, 20 de gener del 2009

Presentació del llibre de Lluís Torner "A mesura que ens anem fent grans"

Presentació del llibre de Lluís Torner

Prop d'una trentena de persones vàren assistir dimarts, 13 de gener, a l'acte de presentació del llibre d'en Lluís Torner i Callicó "A mesura que ens anem fent grans", edita
t per CCG Edicions.
L'autor va explicar el contingut del llibre: "...una minuciosa i magnífica història de les festes d'homenatge a la vellesa, a través d'un bon nombre de poemes que enalteixen l'experiència dels anys"...
Varen presentar l'autor i el llibre en Lluís Gil, coordinador del Punt de lectura-Club de lectura "Sant Narcís", i en Quim Curbet, l'editor.

L'autor

Lluís Torner i Callicó (Girona, 1941). Actualment està jubilat, després de 46 anys de vida laboral, 44 d'ells a "la Caixa". Col·labora en diversos temes de voluntariat i d'activitats culturals. Afeccionat a l'escriptura, en especial la poesia, l'any 1996 va publicar el llibre 25 anys d'un homenatge, d'una gent, d'una història i d'un poble. També ha publicat un opuscle sobre les Fonts de Sant Daniel, així com sovintejats articles, en revistes -entre elles El Dimoni-, i -a mode de cartes al director- als diaris locals.