LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dilluns, 2 de juny del 2008

III Premi de Narrativa 2008 Club de lectura "Sant Narcís"

Proclamació guanyadors i entrega dels premis

Els guanyadors flanquejats per Lluís Gil, del Club de lectura Sant Narcís;
Martí Carreras, president de l'AV Sant Narcís;
Pilar Prats, regidora del barri de Sant Narcis; i Lluïsa Faxedas,
regidora de Cultura de l'Ajuntament de Girona

"El Club de lectura "Sant Narcís" va convocar el III Premi de Narrativa 2008, amb el desig que, com a mínim, tinguessim el mateix nombre de participants que l'any 2007. Doncs bé, desig acomplert!, n'hem tingut 1 mes. Això deu voler dir que estem en la línea d'aconseguir que el premi sigui conegut, i reconegut, com ho és la Festa Major que cada any aplega en aquesta plaça un major nombre de persones que veniu a disfrutar de tot allò que preparem, que en participeu i que us ho passeu d'allò més bé.

Aquest any hem pogut premiar dos relats per a cada una de les categories establertes a les Bases del premi, en comptes d'un com fins ara. Això ha estat possible, a part d'un nou esforç per part de l'Associació de Veïns, gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament que ens ha permés, també, augmentar-ne la dotació econòmica. Serveixi aquest reconeixement públic per agraïr aquesta col.laboració.

El Jurat del III Premi de Narrativa 2008, format per l'escriptora Dolors García i Cornellà, els escriptors Josep M. Fonalleras i Miquel Pairolí i Sarrà, i el coordinador del Club de lectura, Lluís Gil, com a secretari sense vot, es va reunir el passat dilluns 26 de maig a la seu del Club (Centre Cívic Sant Narcís), i després de les deliberacions i votacions pertinents varen acordar que eren mereixedors dels premis establerts per a cada una de les categories, els següents relats:

Categoria A (Majors de 17 anys):

-Primer premi, dotat amb 750 €, a l'obra "NOMS PROPIS", de la que n'és autora MARÍA CONCEPCIÓ SAURÍ i ROS (Nicolau), d'Esclanyà (Baix Empordà). (Arxivera de l'Ajuntament de Palafrugell).

-Segón premi, dotat amb 450 €, a l'obra "HORA", de la que n'és autor MIQUEL PASCAL i PUJADAS, d'Olot (La Garrotxa). (Mestre a l'escola Volcà Bisaroques d'Olot)

Categoria B (Fins a 17 anys):

-Primer premi, dotat amb 450 €, a l'obra "PER SOBRE DE TOT", de la que n'és autora LAURA COLET i OLIVÉ (Sàskia), de Girona (El Gironès). (Estudiant)

-Segón premi, dotat amb 250 €, a l'obra "HORES DE PLUJA", de la que n'és autora SARA LÓPEZ i NIETO (Abril), d'Empuriabrava (Castellò d'Empúries - Alt Empordà).(Estudiant)

Entregats els premis (dotació econòmica i la "Pedra de Girona" commemorativa), volem agraïr, també, la seva participació a tots els que ens han fet arribar els seus treballs, tot i animat-los a que, malgrat que en aquesta ocasió no hagin estat premiats, perseverin en la seva afecció per escriure i perquè segueixin fidels a la nostra convocatòria.

I, com no, un agraïment especial als col.laboradors del Premi i del Club de lectura, que ho han estat des del primer dia, en Quim Curbet (des de Curbet Comunicació Gràfica), en Manel Mesquita (des del Dimoni de Santa Eugènia de Ter - eldimoni.com) i als amics del Centre Cívic de Sant Narcís pel seu ajut incondicional).

Moltes gràcies a tots!