LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

divendres, 7 de juny del 2013

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS LITERARIS DE SANT NARCÍ 2013 - Proclamació dels guanyadors

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS LITERARIS DE SANT NARCÍ 2013 - Proclamació dels guanyadors


Diumenge passat, 2 de juny, en el marc de la Festa Major del barri, varen ser lliurats els premis dels "VIII Premis literaris de Sant Narcís".

Martí Carreras - Carles Puigdemont - Lluís Gil i Núria Martí

En un acte presidit per Martí Carreras, President de l'Associació de Veïns de Sant Narcís; Núria Martí, membre del jurat; Carles Puigdemont, Alcalde de Girona, Lluís Gil, secretari del jurat, llegint l'acta donant a conèixer els guanyadors: 

1er Premi, al recull de relats Quinze maneres d'enamorar un trapezista, d'Aleix Pascual i Solà, de Taradell (Osona). Premi dotat amb 900 euros i el trofeu de l'A.V. consistent amb una pedra de Girona amb la reproducció, en esmalt, del cartell de la Festa Major.

2n Premi, al recull de relats Sempre hi ha un dimoni ben a prop, de Miquel Reverté i Aguilar, de Sant Carles de la Ràpita (Terres de l'Ebre). Premi dotat amb 400 euros i el mateix trofeu esmentat.

El jurat va atorgar una menció especial al treball Recurts, de Miquel Pascual i Campillo, de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). El treball no s'ajustava estrictament a les bases donat que és un recull d'articles i no de relats, com especificaven les bases. Atenent, però, a la seva qualitat i no podent ser premiat, el jurat va prendre la decisió de fer-ne menció. Li va ser entregat el trofeu de l'A.V.

D'esquerra a dreta, Aleix Solà, Lluís Gil i Miquel Pascual

Els autors del 1er premi i de la menció especial del jurat varen assitir a l'acte i varen poder recollir els premis personalment.  

Trofeu de l'A.V.

Imatges: Punt de lectura Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari i pots escriure el que et sembli d'interès per publicar. Tu escriu, tindràs resposta.