LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dilluns, 31 d’agost de 2009

LES VEUS DEL PAMANO - Jaume Cabré


Les veus del Pamano, és el llibre que el Club de lectura Sant Narcís Club de lectura Sant Narcís, varem triar per llegir durant les vacances d'estiu. El 7 d'octubre, dimecres, tindrem entre nosaltres per fer la tertúlia a en Jaume Cabré. És una visita que ens fa molta il·lusió, pel llibre, per l'autor i perquè hem hagut d'esperar un any  i mig perquè pogués venir.

Serà una tertúlia diferenta del que és habitual. A més de la vintena de membres del dos grups del Club -d'un dels quals jo en sóc el coordinador i en Miquel Massegú de l'altra), serà oberta a tothom que hi vulgui assistir. Parlarem d'aquest llibre que estem llegint, però tindrem l'ocasió de comentar-ne d'altres i, sobretot, d'escoltar tot allò que ens vulgui explicar de la seva obra, d'ell mateix com a escriptor i de la seva activitat literària.


Tothom hi és convidat. El proper 7 d'octubre, dimecres, a les 8 del vespre, al Punt de lectura de Sant Narcís (Centre Cívic de Sant Narcís), de Girona.

1 comentari:

  1. El vaig llegir fa uns quants anys i és d'aquelles llibres que et colpeixen. Em va agradar i el recomano a tothom. Una història sobre les persones i sobre la vida, amb molt per a reflexionar. Llàstima que no pugui ser-hi a la tertulia, estic segura que serà molt interessant.

    ResponElimina

Pots deixar el teu comentari i pots escriure el que et sembli d'interès per publicar. Tu escriu, tindràs resposta.