LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

divendres, 24 d’agost del 2007

Club de lectura jove

Sembla que van per bon camí les possibilitats de que aquesta tardor poguem posar en marxa el Club de lectura per a joves. Hem contactat amb una persona que en formaria part, i que, a més, en seria el coordinador.
Probablement ho podrem anunciar a principis de setembre. Llavors serà el moment de concretar els detalls (llibres a llegir, periodicitat, nombre de participants, funcionament intern, edats, etc...). Si coneixeu joves que els pugui interessar formar-ne part, preferentment del barri, cal que es posin en contacte amb nosaltres a través de: - El blog: http://clubdelecturasantnarcís.blogspot.com (comentaris, al final d'aquest text) - El correu-e: lluisgil@eldimoni.com - Els telèfons: 649 438 873 - 972 230 790 (lluís gil) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari i pots escriure el que et sembli d'interès per publicar. Tu escriu, tindràs resposta.