LES ACTIVITATS DEL CLUB, NOTÍCIES, OPINIONS, ARTICLES..., UN ESPAI PER PARTICIPAR, COL·LABORAR, COMENTAR, PROMOURE I DIVULGAR L'AFECCIÓ PER LA LITERATURA I LA LECTURA.
-----------------------------------------------------------------

dimecres, 16 de març del 2011

VI PREMI DE NARRATIVA SANT NARCÍS 2011


EL PUNT DE LECTURA ÉS L'ESPAI DE REFERÈNCIA DE LES ACTIVITATS LITERÀRIES DEL BARRI. ÉS UN PROJECTE CONJUNT DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS I L'AJUNTAMENT DE GIRONA



Bases del VI Premi Narrativa Sant Narcís 2011: la nova edició augmenta la dotació dels premis 
    
 
 
odalitat: narrativa. Organitza i convoca: Punt de lectura Sant Narcís(Associació de Veïns del barri de Sant Narcís - Ajuntament de Girona). Col·laboren: Ajuntament de Girona - Centre cívic Sant Narcís, CCG (Curbet Comunicació Gràfica) i El Dimoni [eldimoni.com].

Participants

Podran optar al VI Premi de Narrativa Sant Narcís 2011 les obres de creació literària, originals i inèdites, en llengua catalana i que no hagin estat premiades a cap altre concurs. No hi podran prendre part els guanyadors de les dues últimes edicions del premi. Només s'admetrà una obra per autor.

Premis: 800 i 400 €

S'estableixen un primer i un segon premi, per a una única categoria, sense limitació d'edat. La dotació econòmica dels premis serà de 800 i 400 €, respectivament.

Els treballs hauran de respectar les següents condicions

Els treballs podran ser d'una sola unitat narrativa o podran ser reculls de relats curts. L'extensió dels treballs s'estableix en un mínim de 20 fulls i un màxim de 30, mida DIN-A4. Es presentaran per quadruplicat, escrits a doble espai i per una sola cara i enquadernats amb espiral. El tipus de lletra haurà de ser Arial o Times New Roman, cos 12. Caldrà aportar suport informàtic. A la portada dels treballs haurà de constar-hi obligatòriament el títol de l'obra. S'companyarà un sobre tancat amb les dades de l'autor (nom i cognoms o pseudònim, si s'escau, edat i adreça completa), així com un telèfon de contacte i correu-e (si se'n disposa). Els treballs i el sobre esmentat, s'entregaran o s'enviaran en un sobre tancat en el qual s'indicarà "VI Premi de Narrativa Sant Narcís (Punt de lectura Sant Narcís)" i el títol de l'obra.
El Punt de lectura Sant Narcís -convocant del premi- podrà conservar una còpia dels treballs guanyadors i publicar-los, totalment o parcial, en alguna de les seves publicacions en paper o digitals i/o en d'altres de possibles col·laboradors. Els treballs guardonats es publicaran al bloc del Club de lectura Sant Narcís [clubdelecturasantnarcis1.blogspot.com], al periòdic-eeldimoni.com i en el volum II dels Premis de Narrativa Sant Narcís (Recull de relats guanyadors), que s'editarà el 2012.
Un cop adjudicats els premis, els treballs no guardonats es podran recollir al Centre cívic deSant Narcís. La presentació de treballs suposa l'acceptació de les bases en la seva totalitat.

Terminis

El termini de presentació dels treballs es fixa en les 20 h. del dia 30 d'abril de 2011. Els que s'enviïn per correu (haurà de ser certificat) i arribin fora de termini de la data assenyalada, s'acceptaran si la data d'enviament és la fixada en aquest apartat.
Es lliuraran o s'enviaran a: Centre cívic Sant Narcís. Plaça de l'Assumpció, 27 / CP 17005 Girona (Gironès). Telèfon: 972 237 063.

Lliurament dels premis

Els premis seran lliurats en el transcurs de l'acte que es celebrarà el diumenge -5 de juny de 2011 (diumenge de la Festa Major)-, a les 11 del matí, al Teatre del Centre cívic de Sant Narcís.

Jurat

El jurat estarà integrat per: Núria Martí Constans, escriptora i professora de llengua catalana; Josep Campmajó Caparrós, escriptor i empresari; i Oriol Ponsatí-Murlà, editor i professor de filosofia.

Altres informacions

Les presents bases es podran recollir a: Centre cívic Sant Narcís (recepció), de 9 a 13 h. i de 15 a 20 h. Punt de lectura Sant Narcís, de dimarts a divendres, de 17.30 a 20 h.
Es podran demanar també a lluisgil(arrova)eldimoni.com i es podran consultar i descarregar a www.gencat.cat (cultura i premis literaris) i a El Dimoni [eldimoni.com]:
Qualsevol dubte sobre les bases serà aclarit en el seu moment pel jurat i l'entitat convocant. Per a qualsevol altra informació contactar amb Lluís Gil, coordinador del Punt de lectura i membre de l'AV de Sant Narcís. Girona. Telèfons 972 230 790 o 649 438 873.

Lluís Gil i Miquel Massegú són coordinadors del Club de lectura Sant Narcís
Lluís Gil Aban és coordinador del bloc Contes al blog, del del Club de lectura Sant Narcís
i del bloc de l'Associació de Veïns del barri de Sant Narcís [lluisgil(arrova)eldimoni.com]

:: Històric 2010

:: Històric 2009


Font: eldimoni.com
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar el teu comentari i pots escriure el que et sembli d'interès per publicar. Tu escriu, tindràs resposta.